Skip to main content

TEKEMISTÄ, IDEOITA JA TARINOITA – Let`s GO!

15.4.2024

Tälle sivulle kirjoitamme ideoita, ajatuksia, kokemuksia ja kerromme toiminnastamme vapaamuotoisesti omin sanoin. Tekstin tehtävänä on kertoa teille Vuokatin ja Go Vuokatin mahdollisuuksista ja antaa kuvaa yrityksestämme ja toiminnasta. Vuokatti on lomasesonkeina erityisesti perheiden suosiossa, mutta täällä onnistuu myös laadukkaiden tyky-päivien, virkistyspäivien, polttareiden ja saunailtojen järjestäminen. Satoi tai paistoi, Vuokatissa riittää tekemistä ryhmälle kuin ryhmälle.

Yrittäjä Miika Moilanen – Ensimmäiset kuvaukset Megazonessa 2018

GO VUOKATTI – TEKEMISTÄ VUOKATISSA

Go Vuokatti – eli me, pyrimme järjestämään ikimuistioisia, helposti lähestyttäviä ja monipuolisia aktiviteetteja Vuokatissa ja lähiympäristössä. Sloganimme onkin ”Aktiviteetit kaikkiin tilanteisiin” mikä kuvastaa aika hyvin sitä, mitä me teemme. 

AKTIVITEETIT KAIKKIIN TILANTEISIIN

Olipa kyseessä sitten polttarit, tyky päivä, asiakastilaisuus, kokouksen järjestäminen, saunailta, kaveriporukan illanistujaiset, synttärit tai perheen yhteinen lomatekeminen Vuokatissa, niin aktiviteettimme sopivat juuri teille! 

Palveluihimme voi tulla yksin tai yhdessä, pystymme järjestämään jopa 100 hengen tilaisuudet Vuokatissa. Toimipisteemme sijaitsee Vuokatin SuperParkin yhteydessä, joten tekemistä tästä talosta löytyy. Rakennuksesta löytyy myös ravintola, ja suurempiin tilaisuuksiin pystymme järjestämään kokoustilat, saunatilat, kahvituksen ja ruokailun.


TAVOITTEEMME

Tavoitteenamme on kehittää ja kasvattaa toimintaamme siten, että laadukas ja monipuolinen aktiviteettitarjonta mahdollistaisi tekemiset pienille sekä suurille ryhmille Vuokatissa. Etsimme aktiivisesti uusia ideoita ja aktiviteetteja, millä saataisiin ennestään tuotua Vuokattiin hauskaa ajanvietettä – sillä mitä on elämä ilman hauskanpitoa?

Seuraava blogitekstimme kertoo hieman lisää meistä – Mistä kaikki alkoi ja miten tänne on päädytty?

Aikaisemmat kirjoitukset

Mieleen­painuvat kokemukset
ja unohtumattomat elämykset