Skip to main content

Pakohuone

Jännittävät pakohuonepelit

Pakohuonepelissä pelaajat viedään lukittuun huoneeseen, jossa heidän tehtävänään on ratkoa erilaisia tehtäviä, mysteerejä ja pulmia. Tehtävät ratkotaan tiimityöskentelyä, älykkyyttä ja vihjeitä hyödyntäen. Jotta pakopeli läpäistään onnistuneesti, on kaikki tehtävät oltava ratkaistuna 60 minuutin kuluessa. Jokaista peliä on valvomassa pelinvetäjiä, joka ohjeistaa pelaajia ennen huoneeseen menoa ja valvoo ryhmiä koko tunnin ajan.

GoVuokatilta löytyy viisi erilaista pakohuonetta, mitkä on toteutettu yhdessä Kajaanilaisen pakohuoneyrityksen,  The Great Escapen kanssa. Huoneemme on suunniteltu siten, että pelaamaan voi tulla koko perheen voimin. Tehtävistä löytyy kuitenkin haastetta myös vaativampaan makuun! Tutustu teemoihin ja varaa alta.

Suositeltu ryhmäkoko 2-6 hlö/huone. Maksimi pelaajamäärä 8 hlö/huone.

Pelien suositusikäraja on 7v, paitsi Hannibal teemaisen huoneen ikäsuositus on 18v. Suosittelemme että ryhmässä on aina mukana vähintään yksi +16 vuotias pelaaja.

Voit varata pelin alla olevasta painikkeesta tai soittamalla +358 45 180 9200

Hinnasto

2 HLÖ – 80 €
3 HLÖ – 110 €
4 HLÖ – 120 €
5 HLÖ – 130 €
6 HLÖ – 140€
7 HLÖ – 150€
8 HLÖ – 160€

Alle 7 vuotiaat aikuisen seurassa ilmaiseksi

Ma-Ke opiskelijat -5€/hlö
(Tarjouksen saa voimassa olevalla opiskelijakortilla)

(Pidätämme oikeuden muutoksiin)

PAKOHUONE TEEMAT

MISSION: ESCAPE TRAIN

VAIKEUSTASO 3/5

Heräätte junasta, joka on matkalla kohti Missisippiä. Viimeinen muistikuvanne on kun aseistautuneet henkilöt kaappasivat teidät junalaiturilla ja vangitsivat teidät junan selliin. Juna on koko ajan liikkeessä ja tehtävänänne on saada juna pysähtymään ennen kuin se suistuu raiteiltaan. Aikaa tähän on korkeintaan tunti!

Onnistutteko pysäyttämään junan ja pakenemaan ajoissa?

IKÄSUOSITUS +7v
RYHMÄKOKO Suositus 2-6 hlö – max 8 hlö

MISSION: THE AVALANCHE

VAIKEUSTASO 4/5

Ryhmänne on ollut laskettelemassa Ranskan alpeilla Chamonixin kylässä. Kauan jatkunut lumipyry on tarjonnut loistavat säät lasketteluun. Sään yltyessä kuitenkin rankaksi lumimyrskyksi ryhmänne hakee suojaa vanhasta alppimajasta, mikä sijaitsee vuoren rinteessä. Luulitte jo olevanne turvassa.. mutta lumivyöryn yllättäessä jäätte kuitenkin mökin vangiksi.

Onnistutteko hälyyttämään apua, ennen kuin se on liian myöhäistä?

IKÄSUOSITUS +7v
RYHMÄKOKO Suositus 2-6 hlö – max 8 hlö

MISSION: THE PIRATE SHIP

VAIKEUSTASO 3/5

Lomanne Karibian risteilyllä keskeytyy yllättäen merirosvojen hyökkäykseen. Teidät lukitaan merirosvolaivan kajuuttaan. Tovin jälkeen huomaatte, että laiva on hylätty keskelle pahamaineista Bermudan kolmiota ja myrsky on nousemassa.

Onnistutteko seilaamaan pois myrskyn silmästä, ennen kuin on liian myöhäistä?

IKÄSUOSITUS +7v
RYHMÄKOKO Suositus 2-6 hlö – max 8 hlö

MISSION: THE BOMB SQUAD

VAIKEUSTASO 4/5

Tiiminne on taas kutsuttu koolle, mutta arkaluontoisen tehtävän vuoksi ette ole saaneet tehtävänantoa ennakkoon. Pääsette kohteeseen paikalle ja ryhmänne johtaja kertoo teille, että kyseiseen rakennukseen on annettu pommiuhkaus. Teidän tehtävänne on paikantaa pommi ja purkaa se.

Aikaa tähän annetaan 60 minuuttia. Onnistutteko tehtävässä ennen kuin se on liian myöhäistä

IKÄSUOSITUS +7v
RYHMÄKOKO Suositus 2-6 hlö – max 8 hlö

MISSION: THE HANNIBAL

VAIKEUSTASO 4/5

UUTUUS!

Astuessanne huvilan raskaasta oveesta sisään, päädytte vanhanaikaiseen sikarihuoneeseen, jonka seinillä roikkuu synkkiä maalauksia. Kun oven suljette, kuulette lukon napsahtavan takananne – paluuta ei enää ole. Valot himmenevät, ja ympärillänne alkaa kuulua outoja, selittämättömiä ääniä. Jokainen askel vie teitä lähemmäs totuutta Hannibalin mielen syövereistä, paljastaen hänen pimeimmät fantasiansa ja teot. Huoneet, joiden läpi kuljette, ovat täynnä arvoituksia, jotka vaativat älykkyyttä, rohkeutta ja tiimityötä. Mutta varokaa, sillä jokainen virhe tuo teidät lähemmäksi kohtalokasta loppua.

Onko tämä todella vain peliä, vai onko Hannibal Lecter suunnitellut jotain paljon synkempää? Aika kuluu, ja ymmärrätte, että jokainen päätös voi olla viimeisenne. Tuletteko selviytymään ja paljastamaan huvilan synkät salaisuudet, vai jäättekö ikuisesti osaksi Hannibalin sairasta peliä?

Aikaa tähän annetaan 60 minuuttia. Onnistutteko tehtävässä ennen kuin se on liian myöhäistä?


IKÄSUOSITUS +18v
RYHMÄKOKO 2-6 hlö
LISÄHUOMIO! LUE VARAUSVAHVISTUS ERITTÄIN TARKASTI


Ota yhteyttä

Mieleen­painuvat kokemukset
ja unohtumattomat elämykset