Pakohuone

Jännittävät pakohuonepelit

Pakohuonepelissä pelaajat viedään lukittuun huoneeseen, jossa heidän tehtävänään on ratkoa erilaisia tehtäviä, mysteerejä ja pulmia. Tehtävät ratkotaan tiimityöskentelyä, älykkyyttä ja vihjeitä hyödyntäen. Jotta pakopeli läpäistään onnistuneesti, on kaikki tehtävät oltava ratkaistuna 60 minuutin kuluessa. Jokaista peliä on valvomassa pelinvetäjiä, joka ohjeistaa pelaajia ennen huoneeseen menoa ja valvoo ryhmiä koko tunnin ajan.

GoVuokatilta löytyy kolme erilaista pakohuonetta, mitkä on toteutettu yhdessä kajaanilaisen pakohuoneyrityksen,  The Great Escapen kanssa. Huoneemme on suunniteltu siten, että pelaamaan voi tulla koko perheen voimin. Tehtävistä löytyy kuitenkin haastetta myös vaativampaan makuun! Tutustu teemoihin ja varaa alta.

Pelaajamäärä 2-8 pelaajaa/huone.

Hinnasto

2 HLÖ – 80 €

3-4 HLÖ – 110 €

5-6 HLÖ – 130 €

7-8 HLÖ – 20 €/HLÖ

Alle 7 vuotiaat aikuisen seurassa ilmaiseksi
Varusmiehet ja opiskelijat -5€/hlö
(Sotilaspassilla/Opiskelijakortilla)

(Pidätämme oikeuden muutoksiin)

Huone 1 = Mission: Super Park

SuperPark käyntinne yhteydessä löysitte vanhan, hylätyn näköisen varaston. Uteliaisuutenne sen sisällöstä heräsi, kun kuulitte huhua, että vanhoihin varastoihin olisi kätkettynä suuria, salaisia suunnitelmia SuperParkin tulevaisuudesta. Käyntinne varastossa ei saa paljastua ja aika alkaakin käydä vähiin, sillä vahtimestari lähtee tarkastuskierrokselle tunnin kuluttua. Pääsettekö pakenemaan vai jäättekö kiinni itse teossa?

Clock is ticking – Do you have what it takes?

Ikäsuositus 7+ / Ryhmäkoko 2-8 hlö / Vaikeusaste 3 (1-5)


Huone 2 = Mission: Escape Train

Heräätte junasta, joka on matkalla kohti Missisippiä. Viimeinen muistikuvanne on kun aseistautuneet henkilöt kaappasivat teidät junalaiturilla ja vangitsivat teidät junan selliin. Juna on koko ajan liikkeessä ja tehtävänänne on saada juna pysähtymään ennen kuin se suistuu raiteiltaan. Aikaa tähän on korkeintaan tunti!

Onnistutteko pysäyttämään junan ja pakenemaan ajoissa?

Clock is ticking – Do you have what it takes?

IKÄSUOSITUS 7+ / RYHMÄKOKO 2-8 HLÖ / VAIKEUSASTE 3 (1-5)


Huone 3 = Mission: The avalanche

Ryhmänne on ollut laskettelemassa Ranskan alpeilla Chamonixin kylässä. Kauan jatkunut lumipyry on tarjonnut loistavat säät lasketteluun. Sään yltyessä kuitenkin rankaksi lumimyrskyksi ryhmänne hakee suojaa vanhasta alppimajasta, mikä sijaitsee vuoren rinteessä. Luulitte jo olevanne turvassa.. mutta lumivyöryn yllättäessä jäätte kuitenkin mökin vangiksi.

Onnistutteko hälyyttämään apua, ennen kuin se on liian myöhäistä?

Clock is ticking – Do you have what it takes?

IKÄSUOSITUS 7+ / RYHMÄKOKO 2-8 HLÖ / VAIKEUSASTE 4 (1-5)

  • escape room
  • escape room
  • escape room
  • escape room
  • escape room
  • escape room

Ota yhteyttä

Mieleen­painuvat kokemukset ja unohtumattomat elämykset