Ryhmät

Bileet, polttarit, aikuisten tai lasten synttärit, yritystapahtuma, luokkaretki, pikkujoulut

Meillä järjestät vaivattomasti unohtumattomat, erilaiset ja elämykselliset tapahtumat. Tilamme sopivat mainiosti virkistys- ja tiimipäiviin, kokousten päätteeksi, asiakastapahtumiin, polttareihin, perhetapahtumiin ja pikkujouluihin.

Tarvittaessa räätälöimme tapahtumastanne juuri sellaisen kuin haluatte. Jännittävien ohjelmien lisäksi voimme tarjota käyttöönne suuren kokous/juhlatilan (n.30 hlö) sekä Bäkkäri lounge/saunatilan (n.20 hlö) mistä löytyy saunaosasto sekä oleskelutilat. Ja mitäpä olisi tapahtuma ilman purtavaa, senkin saat kauttamme!

Ryhmien kannattaa varata tapahtumat ennakkoon, näin varmistat haluamanne ajankohdan!

RÄÄTÄLÖIDYLLÄ TAPAHTUMALLA SAAT JUURI TEILLE SOPIVAT AKTIVITEETIT!

Esimerkkipaketteja

Pikkujoulut

Pikkujoulut

Maittava ruoka ja mieleenpainuva aktiviteetti

Helpot ja mieleenpainuvat pikkujoulut järjestät helposti govuokatilla! Katso tästä valmiit pakettimme, tai ole yhteydessä puhelimitse/sähköpostilla niin räätälöidään juuri teidän tarpeisiin sopivat pikkujoulut!

Polttarit

Polttarit

Paintball ja saunailta

Kutsu kamut mukaan ja räiskikää väriä toisiinne. Hikisen pelin jälkeen pääsette nauttimaan löylyistä ja pesemään värit pois. Palanpainikkeeksi pientä suolaista.

Lasten synttärit

Lasten synttärit

Laser Tag ja limubileet

Järjestä lapselle synttärit joista puhutaan pitkään. Hauskan jännittävä Laser Tag peli plus kakkua, limukkaa ja muuta mukavaa naposteltavaa juhlatiloissamme pelin jälkeen.

Virkistyspäivä

Virkistys­päivä

Aktiviteetti ja saunailta

Järjestä työyhteisöllesi virkistävä iltapäivä tai ilta jonkin aktiviteettimme parissa. Tämän jälkeen voi rentoutua saunaosastollamme pikkupurtavan kera.

Kokouksen päätteeksi

Kokouksen päätteeksi

Kokous ja Escape room

Voitte pitää kokouksen tiloissamme. Toimitamme teille haluamanne tarjoilut.  Kokouksen jälkeen pyritään yhteistyössä ratkaisemaan Escape Roomin visaiset tehtävät!

Kauden päättäjäiset

Kauden päättäjäiset

Laser Tag ja hamppariateria

Nuorille tai vähän vanhemmillekin sopiva setti kauden päättäjäiseksi. Pelaamaan mahtuu kerralla jopa 30 pelaajaa. Vauhdikkaan pelin jälkeen kaivataankin jo hieman purtavaa!

Pyydä tarjous!

Kerro toiveesi, autamme mielellämme kokoamaan teille sopivan paketin. 

Mieleen­painuvat kokemukset
ja unohtumattomat elämykset