Paintball

Paintball – Vauhdikas ja jännittävä värikuulapeli !

Aluksi ryhmä varustetaan asianmukaisin suojavarustein ja jaetaan kahteen tai useampaan joukkueeseen. Pelin ohjaajat antavat kaikille peliin osallistujille tarvittavat ohjeet ja kertaavat pelin säännöt, jotta pelaaminen sujuisi ongelmitta.

Paintballia pelataan ulkokentällä. Tarkoituksena on saada merkattua vastustajat värikuulilla.

Pelin voi voittaa juoksemalla ilman osumia vastustajan kotipesään. Toinen vaihtoehto voittoon on merkata kuulaosumalla toisen joukkueen kaikki jäsenet. Ohjaajamme hoitavat pelin tuomaroinnin. 

Vuokravälineillä osallistujat järjestävät  tuomaroinnin itse. Pelipaikkana voi käyttää valmiita kenttävaihtoehtojamme tai voitte valita pelipaikan itse, huomioiden turvallisuuden ja lupa maanomistajalta. Katso kenttävaihtoehdot alta.


HINNASTO:

Yksityispelit ohjatusti – 45€/hlö (Min 6 hlö)

Yksityispeleissä Paintball kenttä varataan ainoastaan yhden ryhmän käyttöön, eikä ulkopuolisia oteta peliin mukaan. Tämä on ollut suosittu paketti yrityksille, leirikouluille sekä polttariryhmille. Yksityispelit voidaan järjestää milloin vain, myös aukiolojen ulkopuolella.

Hintaan sisältyy kaikki tarvittavat välineet, 500 värikuulaa/hlö sekä ohjaus/tuomarointi.

Pelejä pelataan niin pitkään kuin kuulia riittää, kuitenkin maksimissaan 2h 15 min. Kuulia on mahdollista ostaa lisää mikäli peliaikaa on vielä jäljellä.

Lisäkuulat veloitamme kulutuksen mukaan

500 kpl pussi 20 €
2000 kpl laatikko 60 €

Varaukset yksityispeleihin sähköpostilla tai soittamalla +358 45 1809200

Välinevuokraus ilman ohjausta – 35€/hlö (Min 6 hlö)

Vuokravälineillä osallistujat järjestävät  tuomaroinnin itse. Pelipaikkana voi käyttää valmiita kenttävaihtoehtojamme tai voitte valita pelipaikan itse, huomioiden turvallisuuden ja lupa maanomistajalta.

Välinevuokraan sisältyy merkkaimet, haalarit, maskit ja 200 värikuulaa/hlö.

Pelatessanne meidän kentillä, on pelien kesto maksimissaan 2 h 15 min.

Välinevuokrauksen varaukset sähköpostilla tai soittamalla +358 45 1809200


PELIKENTÄT

Ohjatut pelit on mahdollista järjestää neljällä erilaisella kentällä tai maanomistajan luvalla käytännössä missä tahansa! Valmiit kentät sijaitsevat Kainuun alueella.

HUOM! Kenttävaihtoehdot päivittyvät keväällä 2023 

Go Vuokatti – Paintball arena

Paintballia silmälläpitäen rakennettu alue miellyttävällä taukokatoksella sekä makkaranpaistopaikalla höystettynä. Tänne on mahdollista järjestää myös Nuotioruokailu pelien lomaan.

Puikkokosken metsäpelikenttä

Puikkokoskella majoittuville ryhmille tarkoitettu pelialue. Alustana toimii luonnonvarainen metsäalue, mihin on tehty muutamia esteitä tekemään alueesta toimivamman! Tämä vaihtoehto on valittavissa ainoastaan, jos ryhmänne majoittuu Puikkokosken kämpässä.

Onnelan Matkailumaatila – Vuolijoki

Onnelan matkailumaatilan idyllisessä ympäristössä paintballia varten pellonreunaan tehty pelialue. Pelialue tarkoitettu ensisijaisesti Onnelan matkailumaatilan asiakkaille. Mukavan pitkä, kapea kenttä missä tulee varmasti paljon tilanteita!

Joutenlammen metsäpelikenttä

Monipuolisella Joutenlammen alueella sijaitseva metsäpelikenttä, mihin on lisätty muutamia esteitä tuomaan peliin lisää piilopaikkoja! Joutenlammelle on mahdollista päästä pelaamaan milloin vain, kunhan pelit sovitaan tarpeeksi ajoissa ja varmistetaan ettei paikalla ole päällekkäisiä varauksia.

Cross country Rommakon metsäpelikenttä

Rommakon lähimetsässä pelaaminen onnistuu mainiosti! Luonnonvarainen peli-alue tarjoaa suojaa puista ja pinnan muodoista. 

Pelien järjestäminen omalla alueellanne?

Voimme järjestää ohjatut pelit käytännössä missä tahansa! Pelien järjestämiseen tarvitsee aina maanomistajan luvan, sekä sellaisen alueen missä ulkopuolisten henkilöiden, sekä rakennusten ja irtaimiston turvallisuus voidaan taata. Kuulat ovat 100% biohajoavia, joten luonnolle peleistä ei aiheudu haittaa. Kalusto liikkuu näppärästi paikasta toiseen.

ota yhteyttä

Mieleen­painuvat kokemukset
ja unohtumattomat elämykset