AUKIOLO­AJAT & INFO

AUKIOLOAJAT 

MA-SU 12-18 (22)

Olemme paikanpäällä päivittäin klo 12-18. Ennakkovarauksella palvelemme jopa klo 22 asti. Ennakkovaraukset puhelimitse tai nettiajanvarauksella tästä https://www.govuokatti.fi/yhteystiedot/

Nettiajanvaraukset viimeistään 2 tuntia ennen tapahtuman alkua. Ajanvaraus on ilmaista. Jos haluat aktiviteetteihin alle 2 tunnin päästä, soita meille niin pyritään järjestämään pelit mahdollisimman pian!

Iltaisin sisäänkäynti sivuovesta parkkipaikan puolelta. Ovella on lippu ja kyltti ohjaamassa oikeaan paikkaan. Tervetuloa!

1.11.2021 alkaen

MA:  SULJETTU
TI: Ennakkovarauksella 13-22
KE-PE: 13-19 (Ennakkovarauksella myös klo 19-22)
LA-SU: 12-18 (Ennakkovarauksella myös klo 18-22)

Koronan vaikutus toimintaamme

Koronatilanne vaikuttaa osaltaan myös meidän toimintaamme. Panostamme tehostetusti välineiden puhdistukseen ja paikkojen siisteyteen, jotta asioiminen meillä olisi hauskaa ja turvallista. Voit katsoa palvelukohtaiset lisätiedot palvelut & hinnat sivulta.

Tulethan hauskanpitoon vain terveenä!

Tietoa tulijalle

Sijaitsemme Vuokatin Superparkin yhteydessä. Aktiviteetteihimme sopii parhaiten rento vaatetus. Megazone ja Paintball ovat melko vauhdikkaita lajeja, näihin suositellaan urheilullista vaatetusta, sekä tukevia kenkiä. (Megazone-sisäpelikengät. Paintball-Sään mukainen varustus)

Palveluidemme yhteydestä löytyy saunatilat, pukutilat sekä kokoustilat.

Parkkipaikat ovat ilmaisia.

YHTEYSTIEDOT

Go Vuokatti
Linturinteenkatu 1
88610 Vuokatti
p. 045 1809 200 
sähköposti: myynti@govuokatti.fi

Tee varaus tai kysy lisää

Mieleen­painuvat kokemukset ja unohtumattomat elämykset