Skip to main content

Megazone – yksityistilaisuus

MEGAZONE LASER TAG 
Yksityistilaisuus

Superjännittävän ja liikunnallisen laserseikkailupelin parissa viihtyvät sekä lapset että aikuiset! Yksityistilaisuus on paras vaihtoehto silloin, mikäli et halua peleihin mukaan muita pelaajia.

Tarkoituksena on taistella toisia pelaajia vastaan vaarattomilla lasermerkkaimilla. Pelissä kerätään pisteitä osumalla vastustajien peliliiveihin, sekä tuhoamalla vastustajien tukikohdat!

Yksityistilaisuudessa pelataan yksi tai useampi peli, riippuen varatun ajan pituudesta. Aikuisryhmien kanssa yksityistilaisuuksissa on monesti kokeiltu myös ”elimination” pelimuotoa, mistä voi tippua pois, mikäli liiviin tulee tarpeeksi osumia. Näin osuman merkitys kasvaa!

Vuokatin Megazonessa pelikenttä on 2-kerroksinen. Pelitilaa on 400m2. Kenttä on koristeltu hohtomaalauksin ja pelin aikana soi tunnelmaan sopivaa musiikkia. Nämä yhdistettynä vauhdikkaaseen lasertaisteluun tekevät pelistä futuristisen jännittävän!

 • Hinta

  Yksityisvaraus 22 min (yksi peli) = 210
  Yksityisvaraus 1h = 405
  Yksityisvaraus 1,5 h = 570
  Yksityisvaraus 2 h = 670

 • Vaaraa

  Varaa yksityistilaisuus aina puhelimitse +358 45 180 9200 tai sähköpostilla myynti@govuokatti.fi tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

 • Ryhmäkoko

  Yhteen peliin mahtuu 33 pelaajaa, myös suuremmat ryhmät voivat osallistua yksityistilaisuuksiin – > Kysy lisää sähköpostilla tai puhelimitse.

 • Ohjelma sis.

  Ohjauksen sekä pelivälineet.

  Peleihin kannattaa pukeutua liikunnallisesti/rennosti. Paras väri asukokonaisuudelle on tumma, sillä UV-Valot tekevät vaaleista väreistä hohtavia, jolloin pelaaja on helpompi havaita kentällä. Suosittelemme sisäpelikenkien käyttöä. Myös ulkokengillä saa pelata, kunhan enimmät kurat ja hiekat saadaan pohjista pois. Sukkasillaan pelaaminen onnistuu myös.

 • Paikka

  Megazone laserseikkailu sijaitsee Go Vuokatin toimipisteellä, Vuokatin SuperParkin sisällä.

  Yhteydessä on myös ravintola, kahvio, kokoustilat ja saunatilat. Mikäli haluat varata jonkin näistä, tiedustele mnahdollisuutta Go Vuokatilta.

Tee varaus tai kysy lisää

Mieleen­painuvat kokemukset
ja unohtumattomat elämykset