Skip to main content

Megazone

AVOIMET PELIT

Avoimet pelit tarjoavat jännittävää toimintaa kaikille seikkailunhaluisille! Pelejä alkaa aukioloaikojen puitteissa aina 30 min välein. Ennen peliä katsotaan opastusvideo, minkä jälkeen puetaan pelivälineet ja lähdetään hauskanpitoon!

Tarkoituksena on taistella toisia pelaajia vastaan vaarattomilla lasermerkkaimilla. Pelissä kerätään pisteitä osumalla vastustajien peliliiveihin, sekä tuhoamalla vastustajien tukikohdat!

Pelistä ei tipu kesken kaiken pois vaan osumasta liivi sammuu vain hetkeksi. Kun liivin valot syttyvät uudelleen, voi peliä jatkaa normaalisti. Tietokone laskee pelaajien pisteet sekä osumat ja näin saadaan selville voittaja joukkue/pelaaja!

Vuokatin Megazonessa pelikenttä on 2-kerroksinen. Pelitilaa on 400m2. Kenttä on koristelty hohtomaalauksin ja pelin aikana soi tunnelmaan sopivaa musiikkia. Nämä yhdistettynä vauhdikkaaseen lasertaisteluun tekevät pelistä futuristisen jännittävän!

Kerralla pelaamaan mahtuu 33 pelaajaa.

Yhden pelin kesto = 22 min

 • Hinta

  Yksi peli 11€/hlö
  Lisäpeli 8€/hlö
  Päiväpassi 25€/hlö

  Päiväpassilla pelaat vaikka päivän jokaisessa pelissä, mikäli peleissä on tilaa vielä 10 minuuttia ennen pelin alkua. Yksi peli varataan ennakkoon.

 • Ryhmäkoko

  Voi tulla pelaamaan vaikka yksin, kuitenkin pelissä oltava vähintään 2 pelaajaa jotta pelit onnistuu. Maksimi pelaajamäärä 33 hlö / peli

 • Ohjelma sis.

  Pelivälineet ja opastus. Suosittelemme sisäpelikenkiä sekä tummaa vaatetusta. Myös sukkasillaan pelaaminen onnistuu. Ulkokengillä saa myös pelata, kunhan pohjat on kopisteltu.

 • Paikka

  Megazone sijaitsee Go Vuokatin toimipisteellä, Vuokatin SuperParkin sisällä. Paikanpäällä on ravintola (varmista aukioloajat SuperPark Vuokatin sivuilta)

  Parkkipaikat on ilmaisia.

 • VARAA

  Varaa tästä: https://slotti.fi/booking/govuokatti/#/

  Tai puhelimitse +358451809200
  Tai sähköpostilla myynti@govuokatti.fi
  Tai alla olven yhteydenottolomakkeen kautta

  Varaukset kuluvalle päivälle kannattaa tehdä aina netistä/soittamalla.

Tee varaus tai kysy lisää

Mieleen­painuvat kokemukset
ja unohtumattomat elämykset