GOVuokatti Go Vuokatti

Paintball

Ohjattuun peliin lähdetään leikkimielellä, mutta pieni jännitys kainalossa. Aluksi ryhmä varustetaan asianmukaisin suojavarustein ja jaetaan kahteen tai useampaan joukkueeseen. Pelin ohjaajat antavat kaikille peliin osallistujille tarvittavat ohjeet ja kertaavat pelin säännöt, jotta pelaaminen sujuisi ongelmitta.

Pelin voi voittaa juoksemalla ilman osumia vastustajan kotipesään. Toinen vaihtoehto voittoon on merkata kuulaosumalla toisen joukkueen kaikki jäsenet. Ohjaajamme hoitavat pelin tuomaroinnin. 

Vuokravälineillä osallistujat järjestävät  tuomaroinnin itse. Pelipaikkana voi käyttää valmiita kenttävaihtoehtojamme tai voitte valita pelipaikan itse, huomioiden turvallisuuden ja lupa maanomistajalta.

Hinta Ohjattu paintball: 40 €/hlö. Välinevuokraus: 30 €/setti
Ryhmäkoko min. 6 henkilöä
Ohjelma sis. Ohjattu paintball: merkkain, 400 värikuulaa, haalarit sekä kasvovosuojuksen.
Välinevuokraus: merkkain, 200 kuulaa, haalarit sekä kasvovosuojuksen.
Lisäkuulat veloitamme kulutuksen mukaan.
Paikka Paintballia pääsee pelaamaan Vuokatissa Superparkin Paintball -areenalla, Vuolijoella Onnelan matkailumaatilalla sekä Camp Puikkokosken tai Cross Country Rommakon metsäpelikentillä.
Vuokravälineillä pelit voi järjestää maanomistajan luvalla asiakkaan valitsemassa paikassa.
Kysy lisää tästä ohjelmasta

GO Vuokattipuh. 010 389 2208 
e-mail: myynti (a) govuokatti.fi
Jätä tarjouspyyntö

SuperPark Vuokatti
Linturinteenkatu 1
88610 Vuokatti

Ryhmämyynti
puh. 010 389 2208 
e-mail: myynti (a) govuokatti.fi

Soittaminen 010-alkuiseen numeroomme maksaa lankapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 5,95 snt/min ja matkapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 17,04 snt/min. Jonotusaika on maksullinen. Hinnat sis. alv. 24 %.